UW BOEKHOUDER

Allround boekhouder voor je bedrijf

Business Consultants Goossens heeft meer dan dertig jaar ervaring als boekhouder. Wij bieden advies op maat aan voor zowel startende, kleine als middelgrote ondernemingen. Van financieel advies, tussentijdse rapporten opstellen, jaarrekeningen publiceren tot btw-aangiften indienen, we zien niets over het hoofd. We nemen het beheer van A tot Z voor onze rekening en verzekeren je onderneming van een sluitende boekhouding.

Digitaal boekhouden met een partner

Papieren fysiek aanleveren? Documenten elektronisch bezorgen? Files digitaal uploaden? BCG laat jou kiezen

Al aarzelen onze experten niet om je de meest efficiƫnte methode voor te stellen, bijvoorbeeld via ons gebruiksvriendelijk klantenportaal. Het is onze missie om voor ondernemers meer tijd te creƫren voor hun core business, door hun administratie en boekhouding te optimaliseren.

Advies en cijfers beschikbaar, altijd en overal

Dankzij ons vooruitstrevend portaal heeft u altijd een zicht op de cijfers van uw onderneming en kan u betalingen korter en overzichtelijk opvolgen. Hierdoor kunnen belangrijke beslissingen op tijd genomen worden. Van ons als boekhouder mag u net iets meer verwachten.BCG werkt met tijdbesparende, digitale tools. Tijd die van pas komt voor je professionele evolutie.

Je boekhouding uitbesteden? Kiezen voor een digitale boekhouder?


                                                                                    Business Consultants Goossens, uw boekhouder Erkend lid


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x