Boekhouder Leuven

Welkom bij BCG, uw boekhouder regio Leuven.

Hulp nodig bij de opstart van uw onderneming? Uitsluitend de boekhouding in goede banen leiden? Stapsgewijs shiften naar een digitale boekhouding? Rond de tafel schuiven met je stakeholders om kosten en investeringen te bestuderen en optimaliseren? We staan op scherp en schuiven graag mee aan tafel om u te begeleiden.Allround boekhouder voor je bedrijf regio Leuven

Business Consultants Goossens heeft meer dan dertig jaar ervaring als boekhouder. Wij bieden advies op maat aan voor zowel startende, kleine als middelgrote ondernemingen. Van financieel advies, tussentijdse rapporten opstellen, jaarrekeningen publiceren tot btw-aangiften indienen, we zien niets over het hoofd. We nemen het beheer van A tot Z voor onze rekening en verzekeren je onderneming van een sluitende boekhouding.


Klassieke of digitale boekhouder

Papieren fysiek aanleveren? Documenten elektronisch bezorgen? Files digitaal uploaden? BCG laat jou kiezen. 

Al aarzelen onze experten niet om je de meest efficiënte methode voor te stellen, bijvoorbeeld via ons gebruiksvriendelijk klantenportaal. Het is onze missie om voor ondernemers meer tijd te creëren voor hun core business, door hun administratie en boekhouding te optimaliseren.

Boekhoudkantoor BCG werkt met tijdbesparende, digitale tools. Tijd die van pas komt voor je professionele evolutie.


Advies en cijfers beschikbaar, altijd en overal

Dankzij ons vooruitstrevend portaal heeft u altijd een zicht op de cijfers van uw onderneming en kan u betalingen korter en overzichtelijk opvolgen. Hierdoor kunnen belangrijke beslissingen op tijd genomen worden. Van ons als boekhouder mag u net iets meer verwachten.
Je boekhouding in Leuven uitbesteden? Kiezen voor een digitale boekhouder?
Boekhoudkantoor met strategische skills

Business Consultants Goossens (BCG) is een vooruitstrevend adviesbureau regio Tienen - Leuven voor ondernemingen met groeiambities. Met ons team van ervaren boekhouders, financieel experts en IT’ers ondersteunen we ondernemingen, groot of klein, zowel boekhoudkundig, als strategisch.

We streven naar meer focus en meer efficiëntie in de ondernemerswereld en werken daarom met een digitaal boekhoudplatform. Beroep op ons doen voor een waterdichte boekhouding? Vanzelfsprekend! Meestappen in onze digitale transformatie? Welkom! Tijdens de vrijgekomen tijd buigen we ons over je volgende stappen als ondernemer. 

Boekhoudkantoor BCG analyseert uitvoerig prijssettings, brengt onkosten gedetailleerd in kaart en vergelijkt verrassende investeringsopportuniteiten. Beredeneerd begeleiden we je naar een digitale onderneming die nieuwe, professionele successen boekt.


Strategisch adviseur en/of boekhouder gezocht in Leuven, Tienen en omgeving?


Boekhouder Leuven - Business Consultants Goossens


Boekhouder én strategisch adviesbureau in Leuven

Boekhoudkantoor BCG combineert boekhouding, fiscaliteit en vennootschapsrecht met het geven van strategische ondersteuning voor ondernemers in regio Leuven. We maken met veel nieuwsgierigheid en ambitie deel uit van je toekomstige successen als start-up, scale-up en (middel)grote onderneming. Een objectief advies inwinnen bij het nemen van je strategische beslissingen? Let’s talk!


Ondernemersadvies op maat

Je kan een beroep doen op BCG voor kleine of grote screenings van je onderneming. Afhankelijk van je professionele doelen en wensen rollen we de learnings samen met je uit.

  • Beknopte bedrijfsanalyse: verkoopprijzen onderzoeken, onkosten in kaart brengen, efficiëntie van medewerkers bestuderen, …
  • Diepgaande bedrijfsanalyse: investeringen analyseren, productiviteit meten, bedrijfsprocessen automatiseren, …

BCG kent de uitdagingen van het ondernemerschap en geeft je professionele tips vanop de eerste rij.


Financieel en strategisch advies voor je onderneming in Leuven?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x